De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wortelflensjes met coleslaw en gerookte zalm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tarwebloem Tarwebloem150 g g
Lente-uitjes Lente-ui
(in dunne ringen)
4
Wortelen Wortel
(geraspt)
150 g g
Eieren Ei
(losgeklopt)
2
Melk Melk400 ml ml
Rode uien Rode ui
(fijngesnipperd)
1
Spitskool Spitskool
(geraspt)
400 g g
Appels Appel
(geraspt)
2
Zure room Zure room2 el el
Mayonaise Mayonaise2 el el
Gerookte zalm Gerookte zalm
(in reepjes)
400 g g
Koriander Koriander bosjes bosje
Pijnboompitten Pijnboompitten
(geroosterd)
40 g g
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Wortelflensjes met coleslaw en gerookte zalm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(10)

Bereiding

  1. Meng de rode ui en de appelen onder de spitskool. Voeg de zure room en mayonaise toe en kruid met peper en zout. Zet koel.
  2. Meng de bloem met de geraspte wortel, lente-ui en een snuf zout en peper. Klop er de eieren en de melk door. Vet een pan in met boter en bak flensjes van het beslag.
  3. Leg telkens 2 flensjes op een bord, schep er een flinke lepel coleslaw op en werk af met de koriander, reepjes zalm en pijnboompitten.