
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem Tarwebloem | 150 g g | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in dunne ringen) | 4 | ||
Wortelen
Wortel (geraspt) | 150 g g | ||
Eieren
Ei (losgeklopt) | 2 | ||
Melk Melk | 400 ml ml | ||
Rode uien
Rode ui (fijngesnipperd) | 1 | ||
Spitskool
Spitskool (geraspt) | 400 g g | ||
Appels
Appel (geraspt) | 2 | ||
Zure room Zure room | 2 el el | ||
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | ||
Gerookte zalm
Gerookte zalm (in reepjes) | 400 g g | ||
Koriander Koriander | bosjes bosje | ||
Pijnboompitten
Pijnboompitten (geroosterd) | 40 g g | ||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listWortelflensjes met coleslaw en gerookte zalm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de rode ui en de appelen onder de spitskool. Voeg de zure room en mayonaise toe en kruid met peper en zout. Zet koel.
- Meng de bloem met de geraspte wortel, lente-ui en een snuf zout en peper. Klop er de eieren en de melk door. Vet een pan in met boter en bak flensjes van het beslag.
- Leg telkens 2 flensjes op een bord, schep er een flinke lepel coleslaw op en werk af met de koriander, reepjes zalm en pijnboompitten.