
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Wortelen Wortel | 200 g g | |
Pecannoten Pecannoten | 50 g g | |
Koriander Koriander | ||
Halfvolle melk Halfvolle melk | 20 cl cl | |
Eieren Ei | 2 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 150 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | ||
Sinaasappels
Sinaasappel (geraspt) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWortelmuffins met pecannoten en koriander
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Rasp de wortelen, hak de pecannoten grof en een handvol koriander fijn.
- Meng de melk met de eieren en voeg de bloem, het bakpoeder, de geraspte wortelen, de gehakte pecannoten en koriander, een snufje paprikapoeder en de geraspte sinaasappelschil toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Vet een muffinvorm in met olijfolie en verdeel er het beslag over. Bak de muffins 20 minuten in de oven.
ONZE WIJNTIP: Barceliño Catalunya DO, 2015