De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wortelmuffins met pecannoten en koriander

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Wortelen Wortel200 g g
Pecannoten Pecannoten50 g g
Koriander Koriander
Halfvolle melk Halfvolle melk20 cl cl
Eieren Ei2
Tarwebloem Tarwebloem150 g g
Bakpoeder Bakpoeder2 tl tl
Paprikapoeder Paprikapoeder
Sinaasappels Sinaasappel
(geraspt)
1
Olijfolie Olijfolie1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Wortelmuffins met pecannoten en koriander

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Rasp de wortelen, hak de pecannoten grof en een handvol koriander fijn.
  3. Meng de melk met de eieren en voeg de bloem, het bakpoeder, de geraspte wortelen, de gehakte pecannoten en koriander, een snufje paprikapoeder en de geraspte sinaasappelschil toe. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Vet een muffinvorm in met olijfolie en verdeel er het beslag over. Bak de muffins 20 minuten in de oven.

ONZE WIJNTIP: Barceliño Catalunya DO, 2015