Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Cordon bleu Cordon bleu | 600 g g | |
Wortelen Wortel | 900 g g | |
Aardappelen Aardappel | 300 g g | |
Melk Melk | ||
Boter Boter | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWortelpuree met cordon bleu
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rasp de wortels en snijd in fijne stukjes. Schil en was de aardappelen.
- Kook de aardappelen en wortels gaar met wat zout. Giet de aardappelen en wortels af en pureer. Voeg een scheutje melk, boter, peper en zout toe en laat nog eventjes opkoken.
- Bak de cordon bleu enkele minuten aan beide kanten goudbruin.
- Serveer de cordon bleu met de wortelpuree.