De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wortelpuree met cordon bleu

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Cordon bleu Cordon bleu600 g g
Wortelen Wortel900 g g
Aardappelen Aardappel300 g g
Melk Melk
Boter Boter100 g g

Wortelpuree met cordon bleu

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(4)

Bereiding

  1. Rasp de wortels en snijd in fijne stukjes. Schil en was de aardappelen.
  2. Kook de aardappelen en wortels gaar met wat zout. Giet de aardappelen en wortels af en pureer. Voeg een scheutje melk, boter, peper en zout toe en laat nog eventjes opkoken.
  3. Bak de cordon bleu enkele minuten aan beide kanten goudbruin.
  4. Serveer de cordon bleu met de wortelpuree.