
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Wortelen Wortel | 300 g g | ||
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | 2 el el | ||
Roomkaas Roomkaas | 1 el el | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 150 g g | ||
Eieren Ei | 3 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listWortelsouffleetjes met tijm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de wortelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water.
2. Pureer de wortelen met de room, de honing, de tijm en de Parmezaanse kaas. Splits de eieren. Klop de dooiers schuimig en schep er de wortelpuree onder.
3. Mix de eiwitten stijf en spatel voorzichtig onder het wortelmengsel. Schep het mengsel in 4 soufflévormpjes. Zet 25 minuten in de oven. Werk af met wat extra tijm.