De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wortelsouffleetjes met tijm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Wortelen Wortel300 g g
Tijmblaadjes Tijmblaadjes2 el el
Roomkaas Roomkaas1 el el
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas150 g g
Eieren Ei3
Peper Peper
Zout Zout

Wortelsouffleetjes met tijm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(80)

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de wortelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water.

2. Pureer de wortelen met de room, de honing, de tijm en de Parmezaanse kaas. Splits de eieren. Klop de dooiers schuimig en schep er de wortelpuree onder.

3. Mix de eiwitten stijf en spatel voorzichtig onder het wortelmengsel. Schep het mengsel in 4 soufflévormpjes. Zet 25 minuten in de oven. Werk af met wat extra tijm.