
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Wortelen Wortel | 350 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Gember
Gember (geraspt) | 2 cm cm | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 600 ml ml | |
yakitori yakitori | 4 | |
Mascarpone Mascarpone | 80 g g | |
Sinaasappelsap Sinaasappelsap | ||
Basilicum Basilicum | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWorteltjesvelouté met yakitori
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de wortelen schoon en snij ze in stukjes. Bak de sjalotten met de gember in olie glazig. Voeg de stukjes wortel toe en kruid met peper en zout. Giet er de kippenbouillon bij en breng aan de kook. Laat op een zacht vuur 20 minuten sudderen.
- Bak de yakitori in olie goudbruin en gaar. Mix de soep samen met de mascarpone glad. Breng op smaak met het sinaasappelsap, peper en zout.
- Giet de soep in glaasjes en werk af met het basilicum. Serveer bij elk glaasje een yakitori-spiesje.