Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gerookte kip
Gerookte kip (in schijfjes) | 175 g g | |
Meloen
Meloen (Galia & in reepjes) | 150 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | ||
Pesto
Pesto (groene) | 2 el el | |
Ricotta Ricotta | 250 g g | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWrap met galiameloen en gerookte kip
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.Meng de pesto en de pijnboompitten onder de ricotta en kruidmet peper en zout.
- Verdeel de ricotta over de wraps. Beleg elke wrap verder metde kippenschijfjes, meloen en spinazieblaadjes. Rol de wrapsstrak op. Snij ze in 2 en verpak ze in folie of boterhampapier.