De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wrap met galiameloen en gerookte kip

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gerookte kip Gerookte kip
(in schijfjes)
175 g g
Meloen Meloen
(Galia & in reepjes)
150 g g
Bladspinazie Bladspinazie
Pesto Pesto
(groene)
2 el el
Ricotta Ricotta250 g g
Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Pijnboompitten Pijnboompitten2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Wrap met galiameloen en gerookte kip

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(3)

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.Meng de pesto en de pijnboompitten onder de ricotta en kruidmet peper en zout.
  2. Verdeel de ricotta over de wraps. Beleg elke wrap verder metde kippenschijfjes, meloen en spinazieblaadjes. Rol de wrapsstrak op. Snij ze in 2 en verpak ze in folie of boterhampapier.