De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wrap met garnalen en krokante avocado

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Avocado's Avocado2
Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Paneermeel Paneermeel120 g g
Eieren Ei
(geklutst)
1
Tarwebloem Tarwebloem120 g g
Grijze garnalen Grijze garnalen200 g g
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Ijsbergsla Ijsbergsla250 g g
Kerstomaten Kerstomaat
(in vier)
12
Platte kaas Platte kaas6 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
0,5
Bieslook Bieslook
(gehakt)
1 el el
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Wrap met garnalen en krokante avocado

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°. Snij de avocado’s in de lengte door, verwijder de pit en haal de schil weg. Snij het vruchtvlees in partjes en kruid met peper en zout. Haal de partjes eerst door de bloem, dan door het geklutst ei en tot slot door het paneermeel. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven. Keer ze halverwege om.
  2. Meng de look, bieslook en paprikapoeder onder de platte kaas. Kruid met peper en zout.
  3. Verwarm de tortilla's 30 seconden in de microgolfoven. Besmeer elke tortilla met de platte kaas. Verdeel er de ijsbergsla, rode ui en de tomaatjes over. Leg er de krokante avocadoreepjes op en bestrooi met de garnalen. Rol de wraps op.