
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Avocado's Avocado | 2 | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | |
Paneermeel Paneermeel | 120 g g | |
Eieren
Ei (geklutst) | 1 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 120 g g | |
Grijze garnalen Grijze garnalen | 200 g g | |
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | 250 g g | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in vier) | 12 | |
Platte kaas Platte kaas | 6 el el | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 0,5 | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 1 el el | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWrap met garnalen en krokante avocado
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°. Snij de avocado’s in de lengte door, verwijder de pit en haal de schil weg. Snij het vruchtvlees in partjes en kruid met peper en zout. Haal de partjes eerst door de bloem, dan door het geklutst ei en tot slot door het paneermeel. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven. Keer ze halverwege om.
- Meng de look, bieslook en paprikapoeder onder de platte kaas. Kruid met peper en zout.
- Verwarm de tortilla's 30 seconden in de microgolfoven. Besmeer elke tortilla met de platte kaas. Verdeel er de ijsbergsla, rode ui en de tomaatjes over. Leg er de krokante avocadoreepjes op en bestrooi met de garnalen. Rol de wraps op.