Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks
Rumsteak (gemarineerd) | 4 | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | 0,5 | |
Radijzen Radijs | 200 g g | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | |
Avocado's Avocado | 1 | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Zoete maïs
Zoete maïs (uitgelekt gewicht) | 285 g g | |
Chilisaus Chilisaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWrap met gemarineerde rumsteak en radijzen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Slecht weer? Geniet ook binnenshuis van heerlijk vers BBQ-vlees dankzij dit receptidee!
- Spoel de ijsbergsla, tomaten en radijzen en laat goed uitlekken. Snijd de sla in fijne reepjes en de tomaten, avocado en radijzen in blokjes. Laat de maïs uitlekken.
- Versnijd de gemarineerde rumsteak in fijne reepjes en bak bruin in een braadpan.
- Verwarm de wraps in een antikleefpan. Bestrijk ze daarna met chilisaus en leg de groenten in het midden. Schep daarna de reepjes rumsteak op de wraps en vouw dicht.