De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wrap met gemarineerde rumsteak en radijzen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rumsteaks Rumsteak
(gemarineerd)
4
Ijsbergsla Ijsbergsla0,5
Radijzen Radijs200 g g
Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Avocado's Avocado1
Tomaten Tomaat2
Zoete maïs Zoete maïs
(uitgelekt gewicht)
285 g g
Chilisaus Chilisaus

Wrap met gemarineerde rumsteak en radijzen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(5)

Bereiding

Slecht weer? Geniet ook binnenshuis van heerlijk vers BBQ-vlees dankzij dit receptidee!

  1. Spoel de ijsbergsla, tomaten en radijzen en laat goed uitlekken. Snijd de sla in fijne reepjes en de tomaten, avocado en radijzen in blokjes. Laat de maïs uitlekken.
  2. Versnijd de gemarineerde rumsteak in fijne reepjes en bak bruin in een braadpan.
  3. Verwarm de wraps in een antikleefpan. Bestrijk ze daarna met chilisaus en leg de groenten in het midden. Schep daarna de reepjes rumsteak op de wraps en vouw dicht.