Wrap met lamsmerguez

Wrap met lamsmerguez
MoeilijkheidMakkelijk
Koken20 min

Voorbereiding

  1. Gril de lamsmerguez in ongeveer 10 minuten gaar op de barbecue.

  2. Verwarm de azijn en de suiker in een steelpannetje tot de suiker volledig opgelost is. Snijd met een dunschiller de komkommer in dunne linten en giet de marinade erover heen. Laat even trekken.

  3. Snijd de ijsbergsla in repen.

  4. Verwarm de tortilla-wraps volgens de instructies op de verpakking.

  5. Besmeer de wraps royaal met hummus en beleg met ijsbergsla, gepekelde komkommer en merguez. Rol strak op, houd dicht met een prikker en serveer onmiddellijk.

  6. BBQ-tips:

    Prik geen gaten in vlees, draai maar één keer om.

    Laat gegrild vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie voor een sappig resultaat.

    Gebruik bij vlees grof gemalen zout voor een lekker korstje