
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Hummus Hummus | 200 g g | |
Lamsmerguez Lamsmerguez | 8 | |
Azijn Azijn | 150 ml ml | |
Suiker Suiker | 50 g g | |
komkommers Komkommer | 2 | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | 1 | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWrap met lamsmerguez
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Gril de lamsmerguez in ongeveer 10 minuten gaar op de barbecue.
- Verwarm de azijn en de suiker in een steelpannetje tot de suiker volledig opgelost is. Snijd met een dunschiller de komkommer in dunne linten en giet de marinade erover heen. Laat even trekken.
- Snijd de ijsbergsla in repen.
- Verwarm de tortilla-wraps volgens de instructies op de verpakking.
- Besmeer de wraps royaal met hummus en beleg met ijsbergsla, gepekelde komkommer en merguez. Rol strak op, houd dicht met een prikker en serveer onmiddellijk.
BBQ-tips:
- Prik geen gaten in vlees, draai maar één keer om.
- Laat gegrild vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie voor een sappig resultaat.
- Gebruik bij vlees grof gemalen zout voor een lekker korstje