De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wrap met lamsmerguez

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hummus Hummus200 g g
Lamsmerguez Lamsmerguez8
Azijn Azijn150 ml ml
Suiker Suiker50 g g
komkommers Komkommer2
Ijsbergsla Ijsbergsla1
Tortilla-wraps Tortilla-wrap4

Wrap met lamsmerguez

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(7)

Bereiding

  1. Gril de lamsmerguez in ongeveer 10 minuten gaar op de barbecue.
  2. Verwarm de azijn en de suiker in een steelpannetje tot de suiker volledig opgelost is. Snijd met een dunschiller de komkommer in dunne linten en giet de marinade erover heen. Laat even trekken.
  3. Snijd de ijsbergsla in repen.
  4. Verwarm de tortilla-wraps volgens de instructies op de verpakking.
  5. Besmeer de wraps royaal met hummus en beleg met ijsbergsla, gepekelde komkommer en merguez. Rol strak op, houd dicht met een prikker en serveer onmiddellijk.

BBQ-tips:

  • Prik geen gaten in vlees, draai maar één keer om.
  • Laat gegrild vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie voor een sappig resultaat.
  • Gebruik bij vlees grof gemalen zout voor een lekker korstje