De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wrap met pulled duck en mangosalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Eendenborstfilets Eendenborstfilet600 g g
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
1
Sinaasappels Sinaasappel
(sap)
3
Sinaasappels Sinaasappel
(geraspte schil )
1
Abrikozenconfituur Abrikozenconfituur4 - 5 el el
Koriander Koriander3 el el
Limoenen Limoen
(sap)
1
Mango's Mango2
Kerstomaten Kerstomaat
(in vier)
6
Ijsbergsla Ijsbergsla
Olijfolie Olijfolie
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Wrap met pulled duck en mangosalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak kruiselings ondiepe insnijdingen in de vetlaag van de eendenborst. Kruid met peper en zout.
  2. Smelt een klont boter in een koekenpan op een matig vuur. Leg de filets op de velkant in de boter en geef het vlees een goudbruin korstje. Leg de filets in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en zet minstens 45 minuten in de oven.
  3. Breng het sinaasappelsap met de geraspte schil aan de kook. Roer er de jam onder. Bind de saus eventueel nog met maïszetmeel. Kruid met peper en zout.
  4. Snij de mango's in kleine blokjes. Schep er het sjalotje, de koriander, het limoensap, de kerstomaatjes en een scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
  5. Haal de filets uit de oven, verwijder het vet en trek het vlees met twee vorken uit elkaar. Schep de sinaasappelsaus onder het vlees.
  6. Verwarm de wraps in de microgolfoven. Beleg elke wrap met wat ijsbergsla, schep er 3 lepels pulled duck op en eindig met 2 lepels mangosalade. Rol de wrap op en serveer meteen.