Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | |
Eendenborstfilets Eendenborstfilet | 600 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Sinaasappels
Sinaasappel (sap) | 3 | |
Sinaasappels
Sinaasappel (geraspte schil ) | 1 | |
Abrikozenconfituur Abrikozenconfituur | 4 - 5 el el | |
Koriander Koriander | 3 el el | |
Limoenen
Limoen (sap) | 1 | |
Mango's Mango | 2 | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in vier) | 6 | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWrap met pulled duck en mangosalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Maak kruiselings ondiepe insnijdingen in de vetlaag van de eendenborst. Kruid met peper en zout.
- Smelt een klont boter in een koekenpan op een matig vuur. Leg de filets op de velkant in de boter en geef het vlees een goudbruin korstje. Leg de filets in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en zet minstens 45 minuten in de oven.
- Breng het sinaasappelsap met de geraspte schil aan de kook. Roer er de jam onder. Bind de saus eventueel nog met maïszetmeel. Kruid met peper en zout.
- Snij de mango's in kleine blokjes. Schep er het sjalotje, de koriander, het limoensap, de kerstomaatjes en een scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
- Haal de filets uit de oven, verwijder het vet en trek het vlees met twee vorken uit elkaar. Schep de sinaasappelsaus onder het vlees.
- Verwarm de wraps in de microgolfoven. Beleg elke wrap met wat ijsbergsla, schep er 3 lepels pulled duck op en eindig met 2 lepels mangosalade. Rol de wrap op en serveer meteen.