De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Wraps met spinazie en kruidenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden2 el el
Tortilla-wraps Tortilla-wrap2
Bladspinazie Bladspinazie100 g g
Kipfilets Kipfilet1
Ham Ham6 sneetjes sneetje
Pijnboompitten Pijnboompitten3 el el
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat10
Olijfolie Olijfolie4 el el
Peper Peper
Zout Zout

Wraps met spinazie en kruidenkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(3)

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een warme pan. Mix ze vervolgens samen met de zongedroogde tomaten en de olie in een keukenmachine tot een tapenade.
  2. Snij de kip in reepjes. Bak deze in 5 min. gaar en kruid met peper en zout.
  3. Smeer de wraps in met de kruidenkaas en beleg met de ham en spinazie. Laat een kleine rand onbelegd om de wraps makkelijk te kunnen oprollen.
  4. Verdeel een eetlepel tapenade over elke wrap. Verdeel ook de warme kippenreepjes over de wraps.
  5. Rol de wraps stevig op. Halveer en serveer meteen.