
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Amandelnoten Amandelnoot | 50 g g | |
Cashewnoten Cashewnoten | 50 g g | |
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 200 g g | |
Water Water | 2 - 3 tl tl | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 2 - 3 el el | |
Rozijnen Rozijnen | 100 g g | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 500 g g | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listYoghurt met blauwe bessen en granola
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160 °C.
- Hak de noten grof en meng met de havermout. Bevochtig met het water en de honing. Meng er de rozijnen onder. Spreid uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 25 minuten in de oven.
- Laat de granola afkoelen en serveer met de yoghurt en blauwe bessen.