De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Yoghurt met blauwe bessen en granola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Amandelnoten Amandelnoot50 g g
Cashewnoten Cashewnoten50 g g
Havermoutvlokken Havermoutvlokken200 g g
Water Water2 - 3 tl tl
Vloeibare honing Vloeibare honing2 - 3 el el
Rozijnen Rozijnen100 g g
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze500 g g
Blauwe bessen Blauwe bes250 g g

Yoghurt met blauwe bessen en granola

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(1)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
  2. Hak de noten grof en meng met de havermout. Bevochtig met het water en de honing. Meng er de rozijnen onder. Spreid uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 25 minuten in de oven.
  3. Laat de granola afkoelen en serveer met de yoghurt en blauwe bessen.