De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Yoghurt-ontbijttoetje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gelatine Gelatine6
Opgeklopte room Opgeklopte room150 ml ml
Suiker Suiker3 el el
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze300 g g
Aardbeien Aardbei200 g g

Yoghurt-ontbijttoetje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

2:20 u.
(53)

Bereiding

  1. Week de blaadjes gelatine in koud water.
  2. Klop de slagroom stijf samen met 2 eetlepels suiker. Schep daar voorzichtig de Griekse yoghurt door.
  3. Pureer de aardbeien en doe ze in een steelpannetje met 1 eetlepel suiker. Verwarm de aardbeien kort en knijp intussen de blaadjes gelatine uit. Voeg deze één voor één toe aan de aardbeiensaus, tot ze opgelost zijn. Laat de saus afkoelen en schep voorzichtig door de slagroom en de Griekse yoghurt.
  4. Verdeel het mengsel over puddingvormpjes of glaasjes en zet minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Serveer naar smaak met slagroom en verse aardbeien.