
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 300 g g | ||
Gelatine Gelatine | 3 | ||
Kookroom Kookroom | 200 ml ml | ||
Suiker Suiker | 50 g g | ||
Frambozen Framboos | 100 g g | ||
Walnoten Walnoten | 30 g g | ||
Acaciahoning Acaciahoning | 2 el el | ||
Munt Munt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listYoghurt panna cotta met frambozen en honing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Week de blaadjes gelatine 5 minuten in koud water. Breng de room met de suiker tegen het kookpunt aan. Blijf roeren tot de suiker is opgelost.
- Knijp de gelatine uit en los al roerend op in de warme room. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Roer de room vervolgens door de yoghurt.
- Spoel de vormpjes om met koud water, laat ze uitlekken, maar droog ze niet af. Giet het yoghurtmengsel in de vormpjes en zet minstens 4 uur in de koelkast.
- Dompel de onderkant van de vormpjes enkele seconden in heet water en stort de panna cotta’s uit op 4 bordjes. Verdeel er de frambozen rond, bestrooi met de walnoten en druppel er de honing over. Werk af met de munt.