De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Yoghurt panna cotta met frambozen en honing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze300 g g
Gelatine Gelatine3
Kookroom Kookroom200 ml ml
Suiker Suiker50 g g
Frambozen Framboos100 g g
Walnoten Walnoten30 g g
Acaciahoning Acaciahoning2 el el
Munt Munt

Yoghurt panna cotta met frambozen en honing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(98)

Bereiding

  1. Week de blaadjes gelatine 5 minuten in koud water. Breng de room met de suiker tegen het kookpunt aan. Blijf roeren tot de suiker is opgelost.
  2. Knijp de gelatine uit en los al roerend op in de warme room. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Roer de room vervolgens door de yoghurt.
  3. Spoel de vormpjes om met koud water, laat ze uitlekken, maar droog ze niet af. Giet het yoghurtmengsel in de vormpjes en zet minstens 4 uur in de koelkast.
  4. Dompel de onderkant van de vormpjes enkele seconden in heet water en stort de panna cotta’s uit op 4 bordjes. Verdeel er de frambozen rond, bestrooi met de walnoten en druppel er de honing over. Werk af met de munt.