De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Yoghurtmarinade met basilicum

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Magere yoghurt Magere yoghurt200 g g
Citroenen Citroen1
Basilicum Basilicum20 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Vloeibare honing Vloeibare honing1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Yoghurtmarinade met basilicum voor gevogelte

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

5 min.
(3)

Bereiding

  1. Rasp de zeste van de citroen.
  2. Mix alle ingrediënten met de zeste fijn in een blender. Laat de kip of kalkoen 1 uur marineren in deze marinade.