
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem Tarwebloem | 200 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | ||
Rietsuiker Rietsuiker | 75 g g | ||
Magere yoghurt Magere yoghurt | 250 g g | ||
Eieren Ei | 2 | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 3 el el | ||
Blauwe bessen Blauwe bes | 150 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listYoghurtmuffins met blauwe bessen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng de suiker, yoghurt, olie en eieren. Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en meng alles met een spatel onder elkaar. Voeg de bessen toe en meng nog een laatste keer door.
- Leg cupcakevormpjes in een cupcakebakvorm en verdeel het deeg over de de vormpjes. Zet 20 minuten in de oven.
TIP: Test met een houten prikker of de muffins klaar zijn. Als er nog deeg aan de prikker blijft hangen, moeten de muffins nog even in de oven blijven.