De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Yoghurtrepen met vers fruit en granola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Yoghurt Yoghurt400 g g
Honing Honing2 el el
Gedroogde veenbessen Gedroogde veenbessen30 g g
Granola Granola50 g g
Witte kokos chocolade Witte kokos chocolade30 g g
Frambozen Framboos50 g g
Aardbeien Aardbei50 g g

Yoghurtrepen met vers fruit en granola

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(3)

Bereiding

  1. Meng de honing en de veenbessen onder de yoghurt. Bekleed een lage ovenschaal met plasticfolie en verdeel er het yoghurtmengsel over.Bestrooi met de granola.
  2. Snij de frambozen en aardbeien klein en verdeel ook over de yoghurt. Rasp er de chocolade over en zet minstens 1 uur in de vriezer.
  3. Snij daarna in stukken.