
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Yoghurt Yoghurt | 400 g g | ||
Honing Honing | 2 el el | ||
Gedroogde veenbessen Gedroogde veenbessen | 30 g g | ||
Granola Granola | 50 g g | ||
Witte kokos chocolade Witte kokos chocolade | 30 g g | ||
Frambozen Framboos | 50 g g | ||
Aardbeien Aardbei | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listYoghurtrepen met vers fruit en granola
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de honing en de veenbessen onder de yoghurt. Bekleed een lage ovenschaal met plasticfolie en verdeel er het yoghurtmengsel over.Bestrooi met de granola.
- Snij de frambozen en aardbeien klein en verdeel ook over de yoghurt. Rasp er de chocolade over en zet minstens 1 uur in de vriezer.
- Snij daarna in stukken.