Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen Aardappel | 160 g g | |
Gerookte zalm
Gerookte zalm (bio & grof gehakt) | 150 g g | |
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Citroensap Citroensap | 1 tl tl | |
Eieren Ei | 1 | |
Paneermeel Paneermeel | 150 g g | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 100 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Citroenen Citroen | 1 | |
Gemengde sla Gemengde sla | 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZalm-aardappelkoekjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil en kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
- Meng de mayonnaise, citroensap en aardappelen onder de zalm. Plet de aardappelen en roer alles goed onder elkaar. Kruid met peper en een weinig zout. De zalm is al zout. Zet 30 minuten koel.
- Klop het ei los in een diep bord. Doe het paneermeel in een ander bord. Vorm koekjes van het zalmmengsel. Dip de koekjes eerst in het ei, daarna in het paneermeel.
- Verwarm de olie in een koekenpan en bak de koekjes langs beide kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met citroenpartjes en een frisse salade.