Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmen in bladerdeeg Zalm in bladerdeeg | 2 | |
Erwten
Erwten (diepgevroren) | 300 g g | |
Krielaardappelen
Krielaardappel (geschild ) | 500 g g | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | 200 g g | |
Munt
Munt (fijngehakt ) | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 l l | |
Ricotta Ricotta | 3 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZalm in bladerdeeg met een frisse salade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de krielaardappelen gaar in de kippenbouillon. Giet af, halveer ze en laat afkoelen.
- Blancheer de erwtjes 5 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
- Bereid de zalm zoals vermeld op de verpakking. Schep de erwtjes samen met de ijsbergsla onder de afgekoelde krielaardappelen. Roer er de munt en de ricotta onder en kruid met peper en zout. Serveer de salade bij de zalm.