De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalm in bladerdeeg met een frisse salade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmen in bladerdeeg Zalm in bladerdeeg2
Erwten Erwten
(diepgevroren)
300 g g
krielaardappelen krielaardappel
(geschild )
500 g g
Ijsbergsla Ijsbergsla200 g g
Munt Munt
(fijngehakt )
Kippenbouillon Kippenbouillon1 l l
Ricotta Ricotta3 el el
Peper Peper
Zout Zout

Zalm in bladerdeeg met een frisse salade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(0)

Bereiding

  1. Kook de krielaardappelen gaar in de kippenbouillon. Giet af, halveer ze en laat afkoelen.
  2. Blancheer de erwtjes 5 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
  3. Bereid de zalm zoals vermeld op de verpakking. Schep de erwtjes samen met de ijsbergsla onder de afgekoelde krielaardappelen. Roer er de munt en de ricotta onder en kruid met peper en zout. Serveer de salade bij de zalm.