De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalm in bladerdeeg met fijne groenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmen in bladerdeeg Zalm in bladerdeeg
(met fijne dillesaus)
1 stukken stuk
Venkels Venkel1
Wortelen Wortel3
Preiwitten Preiwit1
Rucola Rucola
Notenolie Notenolie1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Zalm in bladerdeeg met fijne groenten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Bak de zalm in bladerdeeg 40 minuten in de oven.
  3. Maak intussen de groenten schoon en snij in fijne reepjes. Stoof de groenten, behalve de rucola, in de notenolie. Kruid met peper en zout. Voeg vlak voor het serveren enkele handjes rucola toe.
  4. Snij de zalm in bladerdeeg in 4 porties en serveer meteen met de groenten.

ONZE WIJNTIP: Mercurey AOP, 2014