De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalm in bladerdeeg

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmen in bladerdeeg Zalm in bladerdeeg
(met fijne dillesaus)
700 g g
Aardappelgratin Aardappelgratin
(met broccoli)
4 stukken stuk
Witte wijn-limoensaus Witte wijn-limoensaus200 ml ml
Peterselie Peterselie

Zalm in bladerdeeg

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(3)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Bak de zalm in bladerdeeg 40 minuten in de voorverwarmde oven. Verwarm de aardappelgratin 20 minuten in de voorverwarmde oven. Warm de wittewijn-limoensaus op een laag vuur op.
  3. Schik de zalm en aardappelgratin op borden. Werk af met de saus en gehakte peterselie.