Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmen in bladerdeeg
Zalm in bladerdeeg (met fijne dillesaus) | 700 g g | |
Aardappelgratin
Aardappelgratin (met broccoli) | 4 stukken stuk | |
Witte wijn-limoensaus Witte wijn-limoensaus | 200 ml ml | |
Peterselie Peterselie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZalm in bladerdeeg
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Bak de zalm in bladerdeeg 40 minuten in de voorverwarmde oven. Verwarm de aardappelgratin 20 minuten in de voorverwarmde oven. Warm de wittewijn-limoensaus op een laag vuur op.
- Schik de zalm en aardappelgratin op borden. Werk af met de saus en gehakte peterselie.