
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmen in bladerdeeg Zalm in bladerdeeg | ||
Witte asperges Witte asperge | 200 g g | |
Groene asperges
Groene asperge (punten) | 200 g g | |
Krielaardappelen Krielaardappel | 300 g g | |
Gemengde sla Gemengde sla | 100 g g | |
Radijzen Radijs | bussels bussel | |
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | |
Eieren Ei | 2 | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Mosterd Mosterd | 3 tl tl | |
Mayonaise Mayonaise | 6 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZalm in een jasje van bladerdeeg met aspergesalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bereid de zalm in bladerdeeg zoals vermeld op de verpakking. Schil de witte asperges met een dunschiller en snij het harde onderste stuk weg. Snij in stukken van 5 centimeter.Halveer de krieltjes.
- Kook de eieren in 6 minuten halfzacht. Kook de krieltjes en witte asperges in 10 minuten gaar in licht gezouten water. Voeg de laatste 2 minuten de groene aspergepunten toe.
- Meng de mosterd en de mayonaise met een scheutje water en breng op smaak met peper. Snij de lente-ui in ringen en de radijzen in dunne plakjes. Meng onder de sla.
- Pel de eieren en halveer ze. Giet de asperges en de krieltjes af en spoel onder koud water. Schep onder de sla. Meng er de dressing onder, leg er de eitjes bij en bestrooi met de bieslook. Breng verder op smaak met peper en zout.