De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalm met asperges in papillot

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet4
Groene asperges Groene asperge12
Witte asperges Witte asperge8
Rode pesto Rode pesto150 ml ml
Groene olijven Groene olijf
(gehalveerd, ontpit)
50 g g
Zwarte olijven Zwarte olijf
(gehalveerd, ontpit)
50 g g
Courgettes Courgette
(in blokjes)
0,5
Tijm Tijm takjes takje
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Citroenen Citroen
(geperst)
0,5
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Zalm met asperges in papillot

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(8)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Schil de witte asperges en snij de harde onderkant weg. Snij ook de harde onderkant van de groene asperges weg. Bedruppel de asperges met olie en kruid met peper en zout.
  3. Neem voor ieder persoon een voldoende groot vel bakpapier, bestrijk met olijfolie en verdeel er de asperges over. Leg er de zalmfilets op en besmeer de zalm met een lepel pesto. Verdeel er de courgetteblokjes en olijven over. Kruid met peper en zout, bedruppel met citroensap, bestrooi met lente-uitjes en leg er een takje tijm op.
  4. Vouw de pakketjes goed dicht, leg ze op een ovenplaat en zet 20 minuten in de oven.

TIP: Lekker met gebakken krieltjes of pasta.