
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets Zalmfilet | 4 | |
Groene asperges Groene asperge | 12 | |
Witte asperges Witte asperge | 8 | |
Rode pesto Rode pesto | 150 ml ml | |
Groene olijven
Groene olijf (gehalveerd, ontpit) | 50 g g | |
Zwarte olijven
Zwarte olijf (gehalveerd, ontpit) | 50 g g | |
Courgettes
Courgette (in blokjes) | 0,5 | |
Tijm Tijm | takjes takje | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Citroenen
Citroen (geperst) | 0,5 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZalm met asperges in papillot
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Schil de witte asperges en snij de harde onderkant weg. Snij ook de harde onderkant van de groene asperges weg. Bedruppel de asperges met olie en kruid met peper en zout.
- Neem voor ieder persoon een voldoende groot vel bakpapier, bestrijk met olijfolie en verdeel er de asperges over. Leg er de zalmfilets op en besmeer de zalm met een lepel pesto. Verdeel er de courgetteblokjes en olijven over. Kruid met peper en zout, bedruppel met citroensap, bestrooi met lente-uitjes en leg er een takje tijm op.
- Vouw de pakketjes goed dicht, leg ze op een ovenplaat en zet 20 minuten in de oven.
TIP: Lekker met gebakken krieltjes of pasta.