Zalm met asperges in papillot

Zalm met asperges in papillot
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Schil de witte asperges en snij de harde onderkant weg. Snij ook de harde onderkant van de groene asperges weg. Bedruppel de asperges met olie en kruid met peper en zout.

  3. Neem voor ieder persoon een voldoende groot vel bakpapier, bestrijk met olijfolie en verdeel er de asperges over. Leg er de zalmfilets op en besmeer de zalm met een lepel pesto. Verdeel er de courgetteblokjes en olijven over. Kruid met peper en zout, bedruppel met citroensap, bestrooi met lente-uitjes en leg er een takje tijm op.

  4. Vouw de pakketjes goed dicht, leg ze op een ovenplaat en zet 20 minuten in de oven.

  5. TIP: Lekker met gebakken krieltjes of pasta.