De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalm met salade van wintergroenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet3
Pompoenen Pompoen0,25
Wortelen Wortel3
Olijfolie Olijfolie4 el el
Stronkjes witloof Stronkje witloof2
Rode uien Rode ui1
Azijn Azijn2 tl tl
Pistachenoten Pistachenoot
Bieslook Bieslook
Peper Peper
Zout Zout

Zalm met salade van wintergroenten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(49)

Bereiding

  1. Schil de pompoen en wortelen, snij in stukken. Stoof beide gaar in een scheut olijfolie en water.
  2. Maak het witloof schoon en pel de rode ui. Snij beide in stukken.
  3. Laat de pompoen en wortelen afkoelen en meng met de overige groenten. Besprenkel met olijfolie en azijn, kruid met peper en zout.
  4. Verdeel de zalm in vier porties en bak deze in een scheutje olijfolie. Hak een handvol pistachenoten en wat bieslook grof. Kruid de zalm met peper en zout en serveer met de salade. Werk af met de pistachenoten en het bieslook.

ONZE WIJNTIP: Chablis AOP Domaine des Seiglières, 2015