
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets Zalmfilet | 3 | ||
Pompoenen Pompoen | 0,25 | ||
Wortelen Wortel | 3 | ||
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | ||
Stronkjes witloof Stronkje witloof | 2 | ||
Rode uien Rode ui | 1 | ||
Azijn Azijn | 2 tl tl | ||
Pistachenoten Pistachenoot | |||
Bieslook Bieslook | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZalm met salade van wintergroenten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de pompoen en wortelen, snij in stukken. Stoof beide gaar in een scheut olijfolie en water.
- Maak het witloof schoon en pel de rode ui. Snij beide in stukken.
- Laat de pompoen en wortelen afkoelen en meng met de overige groenten. Besprenkel met olijfolie en azijn, kruid met peper en zout.
- Verdeel de zalm in vier porties en bak deze in een scheutje olijfolie. Hak een handvol pistachenoten en wat bieslook grof. Kruid de zalm met peper en zout en serveer met de salade. Werk af met de pistachenoten en het bieslook.
ONZE WIJNTIP: Chablis AOP Domaine des Seiglières, 2015