De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalm uit de oven

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kerstomaten Kerstomaat400 g g
Tijm Tijm3 takjes takje
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Citroenen Citroen2
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Zalmfilets Zalmfilet4
Gedroogde tijm Gedroogde tijm2 el el
Spaghetti Spaghetti400 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Zalm uit de oven

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(48)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Leg de kerstomaatjes in een ruime ovenschaal, rits er de blaadjes tijm overen pers er de look over. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet de schaal 10 minuten in de oven.
  2. Kruid de zalmfilets met de gedroogde tijm, peper en zout. Haal de kerstomaten uit de oven en leg er de zalmfilets tussen.Snij 1 citroen in plakjes en leg telkens 2 plakjes op elke zalmfilet. Bedruppel met extra olijfolie en zet nog eens 15 minuten in de oven.Kook ondertussen de pasta gaar in licht gezouten water.
  3. Giet de pasta af en verdeel mooi over 4 diepe borden. Leg er telkens een zalmfilet bij en schep er de geroosterde tomaatjes op.Druppel er nog wat van het braadvocht over en werk af met de gehakte peterselie.