
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kerstomaten Kerstomaat | 400 g g | ||
Tijm Tijm | 3 takjes takje | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Citroenen Citroen | 2 | ||
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | ||
Zalmfilets Zalmfilet | 4 | ||
Gedroogde tijm Gedroogde tijm | 2 el el | ||
Spaghetti Spaghetti | 400 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZalm uit de oven
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170°C. Leg de kerstomaatjes in een ruime ovenschaal, rits er de blaadjes tijm overen pers er de look over. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet de schaal 10 minuten in de oven.
- Kruid de zalmfilets met de gedroogde tijm, peper en zout. Haal de kerstomaten uit de oven en leg er de zalmfilets tussen.Snij 1 citroen in plakjes en leg telkens 2 plakjes op elke zalmfilet. Bedruppel met extra olijfolie en zet nog eens 15 minuten in de oven.Kook ondertussen de pasta gaar in licht gezouten water.
- Giet de pasta af en verdeel mooi over 4 diepe borden. Leg er telkens een zalmfilet bij en schep er de geroosterde tomaatjes op.Druppel er nog wat van het braadvocht over en werk af met de gehakte peterselie.