
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tijgerpistolets Tijgerpistolet | 4 | ||
Zalmburgers Zalmburger | 4 | ||
Biomaasdammerkaas Biomaasdammerkaas | 4 sneetjes sneetje | ||
Ijsbergsla Ijsbergsla | 0,5 | ||
Tomaten Tomaat | 2 | ||
Kappertjes Kappertjes | 40 g g | ||
Tartaarsaus Tartaarsaus | 4 dl dl | ||
Rode uien Rode ui | 1 | ||
Boter Boter | 50 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZalmburger met gefrituurde kappertjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Warm de oven voor op 180 °C.
- Reinig de ajuin en snijd hem in flinterdunne schijfjes. Snijd ook de tomaten in schijfjes.
- Verwarm de boter in een pan en bak er de zalmburgers in aan. Bak ze een tweetal minuten aan beide zijden.
- Schik ze in een ovenschotel met op elke burger een sneetje kaas en de schijfjes rode ajuin. Laat verder garen in de voorverwarmde oven.
- Snijd de tijgerpistolets doormidden en verwarm ze kort in de oven of in een hete pan.
- Verwarm de olijfolie en ‘frituur’ er de kappertjes er gedurende 30 seconden in. Giet af door een fijne zeef.
- Schik de tartaarsaus op de onderste pistolethelft. Leg er dan de zalmburger met kaas en rode ajuin op.
- Schik daar de tomaat met een blad ijsbergsla op, werk af met de gefrituurde kappers en wat tartaarsaus en leg er de bovenste helft van de pistolet op.