De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalmpakketje met ingemaakte champignons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Champignons Champignons500 g g
Olijfolie Olijfolie3 el el
Rode uien Rode ui
(kleine )
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Azijn Azijn100 ml ml
Suiker Suiker2 el el
Zout Zout2 tl tl
Peper Peper2 tl tl
Zalmen in bladerdeeg Zalm in bladerdeeg
(met champignons )
2
Veldsla Veldsla100 g g

Zalmpakketje met ingemaakte champignons

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(0)

Bereiding

  1. Maak de champignons grondig schoon. Verwarm een pan met een beetje olijfolie en bak de champignons kort aan.
  2. Snij de rode ui en knoflook in dunne plakjes. Verwarm een steelpan met azijn, suiker, zout en pepermix met koriander. Voeg ui en look toe. Zet de steelpan van het vuur zodra de suiker is opgelost. Doe de champignons in een diepe schaal, overgiet met de marinade en laat afkoelen.
  3. Verwarm ondertussen de oven en gaar de zalmpakketjes. Serveer de zalmpakketjes met een toefje veldsla en de gemarineerde champignons.