
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons Champignons | 500 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | ||
Rode uien
Rode ui (kleine ) | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Azijn Azijn | 100 ml ml | ||
Suiker Suiker | 2 el el | ||
Zout Zout | 2 tl tl | ||
Peper Peper | 2 tl tl | ||
Zalmen in bladerdeeg
Zalm in bladerdeeg (met champignons ) | 2 | ||
Veldsla Veldsla | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZalmpakketje met ingemaakte champignons
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de champignons grondig schoon. Verwarm een pan met een beetje olijfolie en bak de champignons kort aan.
- Snij de rode ui en knoflook in dunne plakjes. Verwarm een steelpan met azijn, suiker, zout en pepermix met koriander. Voeg ui en look toe. Zet de steelpan van het vuur zodra de suiker is opgelost. Doe de champignons in een diepe schaal, overgiet met de marinade en laat afkoelen.
- Verwarm ondertussen de oven en gaar de zalmpakketjes. Serveer de zalmpakketjes met een toefje veldsla en de gemarineerde champignons.