De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalmpakketjes met venkel en chorizo

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet4
Chorizo Chorizo
(fijngehakt)
120 g g
Dille Dille
(fijngehakt)
2 el el
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Honing Honing1 tl tl
Mosterd Mosterd1 el el
Venkels Venkel
(fijngesneden)
2
Aardappelen Aardappel
(geschild)
4
Kerstomaten Kerstomaat12
Boter Boter100 g g
Peper Peper
Zout Zout

Zalmpakketjes met venkel en chorizo

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(14)

Bereiding

  1. Kook de aardappelen beetgaar. Blancheer de venkel 4 minuten in licht gezouten water.
  2. Smelt de boter in de microgolfoven. Meng er de chorizo, de verse kruiden, de mosterd en de honing onder.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aardappelen in schijfjes. Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg op elk vel een portie venkel. Verdeel er de aardappelschijfjes over en leg hierop een zalmfilet. Leg er de kerstomaatjes bij. Kruid met peper en zout.
  4. Schep wat van het boter-chorizomengsel op de zalm. Vouw de pakketjes dicht en leg ze 20 minuten in de oven. Werk de zalm af met wat extra verse kruiden en serveer meteen.