Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets Zalmfilet | 4 | |
Chorizo
Chorizo (fijngehakt) | 120 g g | |
Dille
Dille (fijngehakt) | 2 el el | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Honing Honing | 1 tl tl | |
Mosterd Mosterd | 1 el el | |
Venkels
Venkel (fijngesneden) | 2 | |
Aardappelen
Aardappel (geschild) | 4 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 12 | |
Boter Boter | 100 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZalmpakketjes met venkel en chorizo
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de aardappelen beetgaar. Blancheer de venkel 4 minuten in licht gezouten water.
- Smelt de boter in de microgolfoven. Meng er de chorizo, de verse kruiden, de mosterd en de honing onder.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aardappelen in schijfjes. Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg op elk vel een portie venkel. Verdeel er de aardappelschijfjes over en leg hierop een zalmfilet. Leg er de kerstomaatjes bij. Kruid met peper en zout.
- Schep wat van het boter-chorizomengsel op de zalm. Vouw de pakketjes dicht en leg ze 20 minuten in de oven. Werk de zalm af met wat extra verse kruiden en serveer meteen.