De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalmpapillot met kokosmelk en rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gele paprika's Gele paprika1
Rode paprika's Rode paprika1
Courgettes Courgette0,5
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet2
Zalmfilets Zalmfilet2
Kokosmelk Kokosmelk200 ml ml
Citroenen Citroen
(zeste en sap)
1
Currypoeder Currypoeder1 el el
Groentebouillon Groentebouillon3 blokjes blokje
Water Water1,5 l l
Rijst Rijst250 g g
Peper Peper
Zout Zout

Zalmpapillot met kokosmelk en rijst

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(6)

Bereiding

  1. Snij de paprika’s in reepjes en de courgette in blokjes. Snijd de visfilet telkens in 6. Giet de bouillon in de mixkom. Doe de rijst in het kookinzetstuk en plaats in de mixkom.
  2. Leg de helft van de zalmreepjes en de kabeljauwfilets op een vel aluminiumfolie. Kruid met het currypoeder, peper en zout. Plooi als een pakketje dicht, maar laat de bovenkant nog open. Giet er een scheutje kokosmelk over. Bestrooi met wat citroenrasp. Leg er wat paprikareepjes en courgetteblokjes bij en vouw het pakketje dicht. Maak met de resterende ingrediënten nog 3 pakketjes.
  3. Leg de pakketjes in het diepe stoominzetstuk en zet, met deksel, op de mixkom. Stoom alles steamer/20 minuten.
  4. Schep wat rijst op de borden. Haal de vis met de groenten uit de papillot en schik op de rijst. Lepel er het kookvocht over en bestrooi met de bieslook.