Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boter
Boter (op kamertemperatuur) | 100 g g | |
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden | 150 g g | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 200 g g | |
Bieslook Bieslook | ||
Gerookte zalm Gerookte zalm | 250 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZalmrolletjes met kruidenkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de boter met de kaas met verse kruiden en yoghurt. Snipper een handvol bieslook en voeg toe. Kruid met peper en zout.
- Schik de sneetjes gerookte zalm overlappend op een vel plasticfolie. Bestrijk met de kruidenkaas en rol strak op. Laat 2 uur opstijven in de koelkast.
- Snij daarna in dunne rolletjes en serveer met brood of crackers.
ONZE WIJNTIP: Mercurey AOP, 2014