De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalmwrap met appel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap8
Gerookte zalm Gerookte zalm560 g g
Roomkaas Roomkaas
(met kruiden, light)
8 el el
Appels Appel
(geraspt)
4
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
1 bosjes bosje
Stronkjes witloof Stronkje witloof
(fijngesneden)
8

Zalmwrap met appel

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(7)

Bereiding

  1. Leg de wraps open.
  2. Bestrijk elke wrap met 1 el kaas.
  3. Beleg met gerookte zalm (70 g per wrap), geraspte appel, bieslook en witloof.
  4. Rol de wrap op en snij doormidden.
  5. Neem er een bowl groentesoep bij voor extra groente. Een ideale lunch voor de rustdag!

O dierbaar België, o vitamines in mijn aderen! Dit recept geeft een Belgische twist aan de populaire wrap met zalm. Typisch Belgische ingrediënten als witloof en appel zijn niet alleen goed voor de korte keten, maar ook voor je vitaminepeil en vezelconsumptie. En dan hebben we het nog niet over de zalm gehad: die zit vol omega 3, wat zorgt voor betere stofwisseling in je hersenen*. Da’s goed voor je focus, en daar ga je dus straffe stoten van uithalen. Een zandkasteel van 120 verdiepingen maken, bijvoorbeeld. Of de koers hard maken in Dwars door Vlaanderen.

Nog meer zin gekregen om te eten zoals de mannen van de Wolfpack? Ontdek hier alle recepten van Marije Jongedijk, nutritioniste bij Deceuninck - Quick-Step.

*Zalm bevat een bron van eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur (omega-3-vetzuren).
Docosahexaeen-zuur draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie.