De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zelfgemaakte pita met kipgyros

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pitabroodjes Pitabroodje10
Kippengyros Kippengyros500 g g
Tomaten Tomaat2
Rauwkostmix (wortelen) Rauwkostmix (wortelen)400 g g
Olijfolie Olijfolie

Voor de yoghurt-knoflooksaus

Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Bieslook Bieslook

Zelfgemaakte pita met kipgyros

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Was de tomaten en snijd ze in fijne plakjes.
  3. Maak de yoghurt-knoflooksaus: Snipper de teentjes look zeer fijn. Meng de Griekse yoghurt met de knoflook in een kommetje. Breng op smaak met peper, zout en bieslook.
  4. Verhit een flinke scheut olijfolie in een braadpan en bak de kipgyros een 5-tal minuten goudbruin. Zorg dat het vlees gaar is.
  5. Maak de pitabroodjes nat en leg ze enkele minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
  6. Snijd de pitabroodjes open en vul met de kipgyros, de groenten en de saus.