Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pitabroodjes Pitabroodje | 10 | |
Kippengyros Kippengyros | 500 g g | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Rauwkostmix (wortelen) Rauwkostmix (wortelen) | 400 g g | |
Olijfolie Olijfolie |
Voor de yoghurt-knoflooksaus
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Bieslook Bieslook |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZelfgemaakte pita met kipgyros
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Was de tomaten en snijd ze in fijne plakjes.
- Maak de yoghurt-knoflooksaus: Snipper de teentjes look zeer fijn. Meng de Griekse yoghurt met de knoflook in een kommetje. Breng op smaak met peper, zout en bieslook.
- Verhit een flinke scheut olijfolie in een braadpan en bak de kipgyros een 5-tal minuten goudbruin. Zorg dat het vlees gaar is.
- Maak de pitabroodjes nat en leg ze enkele minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
- Snijd de pitabroodjes open en vul met de kipgyros, de groenten en de saus.