De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zoete aardappelen met rozijnen en cashewnoten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zoete aardappelen Zoete aardappel800 g g
Tijm Tijm
Olijfolie Olijfolie2 el el
Cashewnoten Cashewnoten100 g g
Zure room Zure room4 el el
Rozijnen Rozijnen100 g g
Lente-uitjes Lente-ui8
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Zoete aardappelen met rozijnen en cashewnoten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(16)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Schil en snij de zoete aardappelen in stukken. Leg deze in een braadslee, voeg hierbij een handvol tijm en besprenkel met de olijfolie. Bak 20 minuten in de oven. Laat daarna afkoelen.
  3. Hak de cashewnoten grof. Verdeel de zoete aardappelen in een ring over borden en kruid met peper en fleur de sel. Leg een eetlepel zure room in het midden. Werk af met de cashewnoten, rozijnen en gehakte lente-uien.