
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Varkenshaasje Varkenshaasje | 500 g g | |
Ketchup Ketchup | 400 ml ml | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Azijn Azijn | 1 el el | |
Suiker Suiker | 4 el el | |
Zure room Zure room | 200 g g | |
Peterselie
Peterselie (enkele) | takjes takje | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de aardappelkoekjes
Zoete aardappelen
Zoete aardappel (geraspt) | 400 g g | |
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Tijmblaadjes
Tijmblaadjes (verse) | 1 el el | |
Tarwebloem Tarwebloem | 2 - 4 el el | |
Eieren Ei | 2 | |
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZoete aardappelkoekjes met pulled pork
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de ketchup al roerend met de mosterd, azijn en suiker. Proef en voeg naar smaak peper en zout toe. Laat afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het varkenshaasje in gelijke stukken van 10 cm en kruid met peper en zout. Schroei het vlees langs alle kanten dicht in hete olie. Leg het vlees in een ovenschaal en zet 40 minuten, afgedekt met aluminiumfolie, in de oven.
- Meng de rode ui, de knoflook, de tijm, de bloem en de eieren onder de geraspte zoete aardappelen en kruid met zout. Verhit een scheutje olie en bak goudbruine koekjes van het aardappelmengsel. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier.
- Kruid de zure room met peper en zout. Haal het vlees uit de oven en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Trek het vlees met twee vorken uit elkaar. Breng op smaak met peper en zout en meng er de saus onder. Schep op elk aardappelkoekje een schep van de zure room en een lepel pulled pork en werk af met een takje peterselie.