Zoete en hartige pannenkoeken

Zoete en hartige pannenkoeken
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Maak het beslag:Meng de bloem met het bakpoeder. Giet er de koude melk bij. Roer er de eidooiers door en vervolgens de gesmolten boter. Klop de eiwitten stijf en schep onder het beslag.

  2. Voor de hartige pannenkoeken:meng de gehakte kruiden onder de helft van het beslag. Bak pannenkoeken van het beslag. Besmeer de pannenkoeken met de roomkaas en beleg met een plakje gerookte zalm en de komkommerreepjes. Rol op en bestrooi met verse kruiden.

  3. Voor de zoete pannenkoeken:Bak met het resterende beslag pannenkoeken. Besmeer ze met de helft van de confituur en beleg met de helft van de bananenplakjes. Rol op en garneer met de pecannoten, de yoghurt, de resterende bananenplakjes en confituur en de tijm.