
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Blauwe bessen Blauwe bes | 60 g g | |
Mango's
Mango (blokjes) | 60 g g | |
Aardbeien
Aardbei (in plakjes) | 100 g g | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 1 bosjes bosje | |
Tarwebloem Tarwebloem | 300 g g | |
Gedroogde gist Gedroogde gist | 7 g g | |
Water
Water (lauw) | 180 ml ml | |
Suiker Suiker | 40 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 50 ml ml | |
Zout Zout | 2 tl tl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZoete focaccia tricolore (zoete koek)
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Stort de bloem op een werkblad en maak in het midden een kuiltje. Strooi er de gist in en meng een beetje onder de bloem. Giet er het water in delen bij en vermeng met de bloem.
Voeg het zout en de olijfolie toe en meng tot een elastisch deeg. Vorm een bal van het deeg en leg het in een ingevette kom. Dek af en laat 2 uur rijzen op een warme plek. - Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat uit tot een dikte van 1 cm. Snij het deeg in met een mes. Verdeel er de aardbeien, mango en bessen over.
Bestrooi met de suiker en zet de focaccia 25 minuten in de oven. Werk voor het serveren af met het basilicum.