Zoete focaccia tricolore (zoete koek)

Zoete focaccia tricolore (zoete koek)
MoeilijkheidMakkelijk
Voorbereiding2:00 u
Koken50 min

Voorbereiding

  1. Stort de bloem op een werkblad en maak in het midden een kuiltje. Strooi er de gist in en meng een beetje onder de bloem. Giet er het water in delen bij en vermeng met de bloem. Voeg het zout en de olijfolie toe en meng tot een elastisch deeg. Vorm een bal van het deeg en leg het in een ingevette kom. Dek af en laat 2 uur rijzen op een warme plek.

  2. Voeg het zout en de olijfolie toe en meng tot een elastisch deeg. Vorm een bal van het deeg en leg het in een ingevette kom. Dek af en laat 2 uur rijzen op een warme plek.

  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat uit tot een dikte van 1 cm. Snij het deeg in met een mes. Verdeel er de aardbeien, mango en bessen over. Bestrooi met de suiker en zet de focaccia 25 minuten in de oven. Werk voor het serveren af met het basilicum.

  4. Bestrooi met de suiker en zet de focaccia 25 minuten in de oven. Werk voor het serveren af met het basilicum.