
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Hindesteaks Hindesteak | 500 g g | ||
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Chilipepers Chilipeper | 1 | ||
Wokgroenten Wokgroenten | 400 g g | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 250 g g | ||
Koriander Koriander | 1 bosjes bosje | ||
Ananas uit blik Ananas uit blik | 200 g g | ||
Cashewnoten
Cashewnoten (grof gehakt) | 40 g g | ||
Honing Honing | 2 el el | ||
Citroensap Citroensap | 2 el el | ||
Ketchup Ketchup | 2 el el | ||
Rijst
Rijst (basmati) | 300 g g | ||
Maïsolie Maïsolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZoetzure hindewok met rijst
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking. Snij de hindesteak in hapklare stukken en bak ze rondom goudbruin inhete olie. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan.
- Snipper de sjalot. Hak de chilipeper fijn. Bak de sjalot met de chilipeper en de geperste look glazig in olie.Voeg de wokgroenten toe en roerbak 5 minuten. Snij de ananas in blokjes en voeg toe. Voeg in delen de spinazie toe en laat slinken. Schep er nu het vlees terug onder.
- Voeg de honing, het citroensap en de ketchup toe en roerbak nog 2 minuten verder. Schep het wokgerecht in de borden en werk af met de noten en koriander.
- Serveer met de rijst.