De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zoetzure hindewok met rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hindesteaks Hindesteak500 g g
Sjalotten Sjalot1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Chilipepers Chilipeper1
Wokgroenten Wokgroenten400 g g
Bladspinazie Bladspinazie250 g g
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Ananas uit blik Ananas uit blik200 g g
Cashewnoten Cashewnoten
(grof gehakt)
40 g g
Honing Honing2 el el
Citroensap Citroensap2 el el
Ketchup Ketchup2 el el
Rijst Rijst
(basmati)
300 g g
Maïsolie Maïsolie
Peper Peper
Zout Zout

Zoetzure hindewok met rijst

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(78)

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking. Snij de hindesteak in hapklare stukken en bak ze rondom goudbruin inhete olie. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan.
  2. Snipper de sjalot. Hak de chilipeper fijn. Bak de sjalot met de chilipeper en de geperste look glazig in olie.Voeg de wokgroenten toe en roerbak 5 minuten. Snij de ananas in blokjes en voeg toe. Voeg in delen de spinazie toe en laat slinken. Schep er nu het vlees terug onder.
  3. Voeg de honing, het citroensap en de ketchup toe en roerbak nog 2 minuten verder. Schep het wokgerecht in de borden en werk af met de noten en koriander.
  4. Serveer met de rijst.