De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zomerpasta met bio-citroen en courgettini

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spaghetti Spaghetti
(bio-spaghetti)
500 g g
Courgettes Courgette
Olijfolie Olijfolie
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Kookroom Kookroom400 ml ml
Citroenen Citroen
(bio-citroen, zeste)
2
Platte peterselie Platte peterselie
(fijngehakt)
30 g g
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
50 g g
Peper Peper
Zout Zout

Zomerpasta met bio-citroen en courgettini

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(204)

Bereiding

  1. Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
  2. Maak met een spiraalsnijder, of met de hand, spaghetti van de courgette. De linten moeten moeten ongeveer 3 mm dik zijn.
  3. Verhit wat olijfolie in een pan op een laag vuur. Fruit de knoflook 2 minuten, draai het vuur wat hoger en voeg de courgettespaghetti toe. Roerbak 2 à 3 minuten en blus met de room.
  4. Voeg de citroenzeste toe en kruid met peper en zout.
  5. Laat 2 à 3 minuten zachtjes inkoken alvorens de platte peterselie toe te voegen en door de spaghetti te mengen.
  6. Serveer met Parmigiano Reggiano.