
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti
Spaghetti (bio-spaghetti) | 500 g g | ||
Courgettes Courgette | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Kookroom Kookroom | 400 ml ml | ||
Citroenen
Citroen (bio-citroen, zeste) | 2 | ||
Platte peterselie
Platte peterselie (fijngehakt) | 30 g g | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 50 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZomerpasta met bio-citroen en courgettini
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
- Maak met een spiraalsnijder, of met de hand, spaghetti van de courgette. De linten moeten moeten ongeveer 3 mm dik zijn.
- Verhit wat olijfolie in een pan op een laag vuur. Fruit de knoflook 2 minuten, draai het vuur wat hoger en voeg de courgettespaghetti toe. Roerbak 2 à 3 minuten en blus met de room.
- Voeg de citroenzeste toe en kruid met peper en zout.
- Laat 2 à 3 minuten zachtjes inkoken alvorens de platte peterselie toe te voegen en door de spaghetti te mengen.
- Serveer met Parmigiano Reggiano.