De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zomers soepje met rivierkreeftjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Stengels selder Stengel selder
(groene)
2
komkommers Komkommer
(in blokjes)
1
Bieslook Bieslook20 takjes takje
Muntblaadjes Muntblaadje
(+ extra om te garneren)
10
Feta Feta100 g g
bruin brood bruin brood1
Citroenen Citroen2
Groentebouillon Groentebouillon250 ml ml
Rivierkreeftjes Rivierkreeftjes
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Zomers soepje met rivierkreeftjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(5)

Bereiding

  1. Doe de komkommer, selder, munt, bieslook en feta in een blender en mix fijn.
  2. Verwijder de korsten van het brood. Scheur het brood in stukjes en doe samen met wat olijfolie, het sap van de helft van de citroenen en de bouillon in de blender, kruid met peper en zout en mix glad. Giet de soep in een schaal, dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
  3. Voeg als het nodig is nog wat citroensap toe voor het serveren en schep de soep dan in kommetjes. Verdeel er een handvol rivierkreeftjes over en bedruppel met extra olijfolie.