
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 2 | ||
komkommers
Komkommer (in blokjes) | 1 | ||
Bieslook Bieslook | 20 takjes takje | ||
Muntblaadjes
Muntblaadje (+ extra om te garneren) | 10 | ||
Feta Feta | 100 g g | ||
bruin brood bruin brood | 1 | ||
Citroenen Citroen | 2 | ||
Groentebouillon Groentebouillon | 250 ml ml | ||
Rivierkreeftjes Rivierkreeftjes | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZomers soepje met rivierkreeftjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de komkommer, selder, munt, bieslook en feta in een blender en mix fijn.
- Verwijder de korsten van het brood. Scheur het brood in stukjes en doe samen met wat olijfolie, het sap van de helft van de citroenen en de bouillon in de blender, kruid met peper en zout en mix glad. Giet de soep in een schaal, dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
- Voeg als het nodig is nog wat citroensap toe voor het serveren en schep de soep dan in kommetjes. Verdeel er een handvol rivierkreeftjes over en bedruppel met extra olijfolie.