Zomers stoofpotje met kabeljauw

Zomers stoofpotje met kabeljauw
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Fruit het sjalotje met de geperste look en de paprikablokjes glazig in olijfolie. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 minuut. Voeg de wijn, een scheut water, de tomaatjes, de tijmtakjes en de olijven toe. Laat 10 minuten sudderen.

  2. Snijd de ciabatta in 8 dikke sneden en bak ze in olijfolie langs beide kanten goudbruin. Wrijf de bovenkant in met het gehalveerde teentje look. Leg telkens 2 sneden brood op elk bord.

  3. Leg de kabeljauwfilets in de saus en laat nog eens 5 minuten verder sudderen. Kruid met peper en zout. Verdeel het stoofpotje over het brood. Werk af met de rucola en een takje tijm. Druppel er nog wat olijfolie over.