De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zomerse chili-con-merguez

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsmerguez Lamsmerguez8
Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Koriander Koriander
Zure room Zure room200 g g

Voor de bonenchili

Wortelen Wortel
(groot formaat)
2
Kippenbouillon Kippenbouillon1 blokjes blokje
Zoete maïs Zoete maïs
(uitgelekt gewicht)
400 g g
Kidneybonen Kidneybonen
(uitgelekt gewicht)
255 g g
Witte bonen Witte bonen
(in tomatensaus)
720 ml ml
Rode uien Rode ui1
Courgettes Courgette1
Olijfolie Olijfolie
Cayennepeper Cayennepeper
Espressokoffies Espressokoffie1

Zomerse chili-con-merguez

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(10)

Bereiding

  1. Verwarm een grillpan en grill er de worstjes in.
  2. Kook de gewassen wortelen beetgaar in water met het kippenbouillonblokje.
  3. Snijd de rode ui flinterdun en de courgette in blokjes. Stoof ze samen aan in de olijfolie.
  4. Ontblik de rode bonen en maïs en spoel onder water. Doe ze bij de groentestoof en werk af met de witte bonen in tomatensaus. Laat kort doorstoven onder een deksel tot ze beetgaar zijn. Werk af met wat cayennepeper en een espressokoffie.
  5. Leg een tortilla-wrap op een bord en serveer de bonenschotel en de merguez erop.
  6. Werk af met de koriander en zure room.

TIP: Vergeet de merguez niet voor een geslaagd BBQ-feestje!