Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsmerguez Lamsmerguez | 8 | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | |
Koriander Koriander | ||
Zure room Zure room | 200 g g |
Voor de bonenchili
Wortelen
Wortel (groot formaat) | 2 | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje | |
Zoete maïs
Zoete maïs (uitgelekt gewicht) | 400 g g | |
Kidneybonen
Kidneybonen (uitgelekt gewicht) | 255 g g | |
Witte bonen
Witte bonen (in tomatensaus) | 720 ml ml | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Espressokoffies Espressokoffie | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZomerse chili-con-merguez
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm een grillpan en grill er de worstjes in.
- Kook de gewassen wortelen beetgaar in water met het kippenbouillonblokje.
- Snijd de rode ui flinterdun en de courgette in blokjes. Stoof ze samen aan in de olijfolie.
- Ontblik de rode bonen en maïs en spoel onder water. Doe ze bij de groentestoof en werk af met de witte bonen in tomatensaus. Laat kort doorstoven onder een deksel tot ze beetgaar zijn. Werk af met wat cayennepeper en een espressokoffie.
- Leg een tortilla-wrap op een bord en serveer de bonenschotel en de merguez erop.
- Werk af met de koriander en zure room.
TIP: Vergeet de merguez niet voor een geslaagd BBQ-feestje!