Zomerse gehaktballen met zongedroogde tomaat

Zomerse gehaktballen met zongedroogde tomaat
MoeilijkheidMakkelijk
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Maak de gehaktballen:Meng alle ingrediënten in een mengkom en vorm 8 gelijke gehaktballen. Kleur ze in de boter en gaar gedurende 15 à 20 min. verder in de oven.

  3. Maak de saus:Stoof de ui en de zongedroogde tomaten in de olijfolie. Giet er de bouillon bij en laat kort doorkoken. Werk af met de tijm en breng op smaak met de peper. Mix glad.

  4. Schil de komkommer en snijd overlangs. Verwijder de zaadjes en snijd in gelijke plakjes. Meng met de ui, oregano en zongedroogde tomaten voor de salade.

  5. Schik de saus met daarop de gehaktballen en serveer er de salade bij.

  6. TIP: Lekker met goudgeel gefrituurde kroketten.