De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zomerse pastasalade_PLAY_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Fusilli Fusilli
(volkoren)
400 g g
Courgettes Courgette
(in plakjes)
1
Kerstomaten Kerstomaat
(in partjes)
200 g g
Rucola Rucola50 g g
Sperziebonen Sperziebonen
(schoongemaakt & gehalveerd)
100 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Munt Munt
(fijngehakt)
2 el el
Yoghurt Yoghurt2 el el
Mayonaise Mayonaise2 el el
Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Cayennepeper Cayennepeper0,5 tl tl
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Citroensap Citroensap1 el el
Pijnboompitten Pijnboompitten
(geroosterd)
30 g g
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Zomerse pastasalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(17)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de lente-ui met de look glazig. Voeg de courgette en sperzieboontjes toe en laat 10 minuten op een zacht vuur bakken.
  2. Kruid de groenten met de cayennepeper en zout. Giet de pasta af. Meng er de nog warme groenten, de kerstomaatjes, de rucola en de verse kruiden onder. Giet er nog wat olijfolie bij en schep om.
  3. Meng de yogurt onder de mayonaise en kruid met het currypoeder, peper en zout. Werk de pasta af met de pijnboompitten en Parmigiano Reggiano en geef er het sausje bij.