Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Fusilli
Fusilli (volkoren) | 400 g g | |
Courgettes
Courgette (in plakjes) | 1 | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in partjes) | 200 g g | |
Rucola Rucola | 50 g g | |
Sperziebonen
Sperziebonen (schoongemaakt & gehalveerd) | 100 g g | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Munt
Munt (fijngehakt) | 2 el el | |
Yoghurt Yoghurt | 2 el el | |
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 tl tl | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Pijnboompitten
Pijnboompitten (geroosterd) | 30 g g | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZomerse pastasalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de lente-ui met de look glazig. Voeg de courgette en sperzieboontjes toe en laat 10 minuten op een zacht vuur bakken.
- Kruid de groenten met de cayennepeper en zout. Giet de pasta af. Meng er de nog warme groenten, de kerstomaatjes, de rucola en de verse kruiden onder. Giet er nog wat olijfolie bij en schep om.
- Meng de yogurt onder de mayonaise en kruid met het currypoeder, peper en zout. Werk de pasta af met de pijnboompitten en Parmigiano Reggiano en geef er het sausje bij.