
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boerenworsten Boerenworst | 4 | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 12 | ||
komkommers Komkommer | 1 | ||
Rucola Rucola | 100 g g | ||
Granny Smith-appels Granny Smith-appel | 2 | ||
Citroenen
Citroen (uitgeperst) | 0,5 | ||
Roquefort Roquefort | 150 g g | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | 50 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor de saus
Olijfolie Olijfolie | 6 el el | ||
Citroensap Citroensap | 2 el el | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZomerse salade met boerenworst
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de worsten in twee, steek er een saté-stokje door en grill ze goudbruin en gaar. Hou warm.
- Snij de tomaatjes in twee en de komkommer in blokjes. Snij de appelen in schijfjes en leg ze in het citroensap (lifehack). Rooster de pijnboompitten. Mix alle ingrediënten voor de dressing.
- Doe de rucola in een grote kom samen met de tomaatjes, komkommer en appeltjes. Giet er de dressing bij en hussel alles goed door elkaar.
- Verdeel de sla over borden. Brokkel er de Roquefort over en bestrooi met de pijnboompitten. Leg op elk bord twee halve worsten aan een spiesje.
TIP: Probeer tijdens het bakken van de worsten niet te veel in het vlees te prikken. Anders ontsnappen alle sappen en krijg je droog vlees.