Zomerse salade met gegrilde perziken, venkel en bieslookyoghurt

Zomerse salade met gegrilde perziken, venkel en bieslookyoghurt
MoeilijkheidMakkelijk
Koken35 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Maak de venkels schoon en snij ze in vieren. Besprenkel met de olijfolie. Plet de knoflook, voeg toe aan de venkel en verdeel het geheel over een braadslee. Kruid met peper en zout en bak 20 minuten in de oven. Laat daarna afkoelen en snij de venkel in kleinere stukken.

  3. Snipper het bieslook en meng onder de yoghurt.

  4. Halveer de perziken en grill ze beetgaar. Snij de tomaten in blokjes. Meng de gebakken venkel, gegrilde perziken en tomatenblokjes met de rozijnen en pijnboompitten. Kruid met peper en zout. Werk af met de bieslookyoghurt en serveer de salade eventueel met enkele sneden brood.