De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zomerse salade met gegrilde perziken, venkel en bieslookyoghurt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Venkels Venkel3
Olijfolie Olijfolie3 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Bieslook Bieslook
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze200 g g
Perziken Perzik6
Cœur de bœuf-tomaten Cœur de bœuf-tomaat2
Rozijnen Rozijnen
(blauwe)
100 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten50 g g
Peper Peper
Zout Zout

Zomerse salade met gegrilde perziken, venkel en bieslookyoghurt

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Maak de venkels schoon en snij ze in vieren. Besprenkel met de olijfolie. Plet de knoflook, voeg toe aan de venkel en verdeel het geheel over een braadslee. Kruid met peper en zout en bak 20 minuten in de oven. Laat daarna afkoelen en snij de venkel in kleinere stukken.
  3. Snipper het bieslook en meng onder de yoghurt.
  4. Halveer de perziken en grill ze beetgaar. Snij de tomaten in blokjes. Meng de gebakken venkel, gegrilde perziken en tomatenblokjes met de rozijnen en pijnboompitten. Kruid met peper en zout. Werk af met de bieslookyoghurt en serveer de salade eventueel met enkele sneden brood.