
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Venkels Venkel | 3 | |
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Bieslook Bieslook | ||
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 200 g g | |
Perziken Perzik | 6 | |
Cœur de bœuf-tomaten Cœur de bœuf-tomaat | 2 | |
Rozijnen
Rozijnen (blauwe) | 100 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 50 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZomerse salade met gegrilde perziken, venkel en bieslookyoghurt
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Maak de venkels schoon en snij ze in vieren. Besprenkel met de olijfolie. Plet de knoflook, voeg toe aan de venkel en verdeel het geheel over een braadslee. Kruid met peper en zout en bak 20 minuten in de oven. Laat daarna afkoelen en snij de venkel in kleinere stukken.
- Snipper het bieslook en meng onder de yoghurt.
- Halveer de perziken en grill ze beetgaar. Snij de tomaten in blokjes. Meng de gebakken venkel, gegrilde perziken en tomatenblokjes met de rozijnen en pijnboompitten. Kruid met peper en zout. Werk af met de bieslookyoghurt en serveer de salade eventueel met enkele sneden brood.