De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zomerse salade van kip met spek en avocado

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet500 g g
Gemengde sla Gemengde sla600 g g
Trostomaten Trostomaat1 kg kg
Gerookt spek Gerookt spek
(ontbijtspek)
6 sneetjes sneetje
Avocado's Avocado1
Pijnboompitten Pijnboompitten2 el el
Olijfolie Olijfolie

Voor de dressing

Azijn Azijn1 el el
Olijfolie Olijfolie3 el el
Mosterd Mosterd1 el el
Vloeibare honing Vloeibare honing1 el el

Zomerse salade van kip met spek en avocado

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(14)

Bereiding

  1. Bak de kipfilet gaar in wat olijfolie en snijd in hapklare repen. Bak ook het spek.
  2. Was de tomaten en de avocado en snijd in partjes.
  3. Verdeel de sla over vier borden en leg er de kipfilet, de avocado, de tomaten en het spek op.
  4. Maak de mosterd-honingdressing door alle ingrediënten te mengen en verdeel deze over de salade.
  5. Bestrooi met pijnboompitten en serveer.