
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets Kipfilet | 500 g g | ||
Gemengde sla Gemengde sla | 600 g g | ||
Trostomaten Trostomaat | 1 kg kg | ||
Gerookt spek
Gerookt spek (ontbijtspek) | 6 sneetjes sneetje | ||
Avocado's Avocado | 1 | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | 2 el el | ||
Olijfolie Olijfolie |
Voor de dressing
Azijn Azijn | 1 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | ||
Mosterd Mosterd | 1 el el | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZomerse salade van kip met spek en avocado
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de kipfilet gaar in wat olijfolie en snijd in hapklare repen. Bak ook het spek.
- Was de tomaten en de avocado en snijd in partjes.
- Verdeel de sla over vier borden en leg er de kipfilet, de avocado, de tomaten en het spek op.
- Maak de mosterd-honingdressing door alle ingrediënten te mengen en verdeel deze over de salade.
- Bestrooi met pijnboompitten en serveer.