
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Veldsla Veldsla | 100 g g | ||
Groene asperges
Groene asperge (gehalveerd) | 200 g g | ||
Mozzarella Mozzarella | 250 g g | ||
Parmaham Parmaham | 150 g g | ||
Zwarte olijven
Zwarte olijf (gehalveerd) | 20 | ||
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 20 | ||
Courgettes
Courgette (in plakjes) | 1 | ||
Tortiglioni Tortiglioni | 200 g g | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | |||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 8 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Citroensap Citroensap | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZomerse salade voor bij de barbecue
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Doe de courgetteplakjes bij de asperges en bedruppel met olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Grill de groenten gaar in een grillpan of op de barbecue. Schep onder de tomaten en voeg de pasta toe.
- Leg de veldsla op een schaal, verdeel er de pasta en groenten over, bestrooi met de olijven en pijnboompitten en leg er de ham en gescheurde mozzarella op. Werk af met het basilicum, wat olijfolie en citroensap. Kruid met extra peper en zout.