De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zomerse salade voor bij de barbecue

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Veldsla Veldsla100 g g
Groene asperges Groene asperge
(gehalveerd)
200 g g
Mozzarella Mozzarella250 g g
Parmaham Parmaham150 g g
Zwarte olijven Zwarte olijf
(gehalveerd)
20
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
20
Courgettes Courgette
(in plakjes)
1
Tortiglioni Tortiglioni200 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje8
Olijfolie Olijfolie
Citroensap Citroensap
Peper Peper
Zout Zout

Zomerse salade voor bij de barbecue

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(2)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Doe de courgetteplakjes bij de asperges en bedruppel met olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Grill de groenten gaar in een grillpan of op de barbecue. Schep onder de tomaten en voeg de pasta toe.
  3. Leg de veldsla op een schaal, verdeel er de pasta en groenten over, bestrooi met de olijven en pijnboompitten en leg er de ham en gescheurde mozzarella op. Werk af met het basilicum, wat olijfolie en citroensap. Kruid met extra peper en zout.