De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zomerse stoofschotel met lamsmerguez

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsmerguez Lamsmerguez500 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Sperziebonen Sperziebonen300 g g
Wortelen Wortel
(in schijfjes)
60 g g
Gepelde tomaten Gepelde tomaten800 g g
Ketchup Ketchup4 el el
Suiker Suiker2 el el
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Zomerse stoofschotel met lamsmerguez

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(7)

Bereiding

  1. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak de worstjes goudbruin.
  2. Verwarm opnieuw olijfolie in een diepe pan en bak de ui met de look glazig. Voeg de wortelen, boontjes, tomaten, ketchup en suiker toe en breng aan de kook. Laat 15 minuten op laag vuur sudderen.
  3. Voeg de worstjes toe en laat 5 minuten verder koken. Kruid met peper en zout en werk af met de peterselie. Lekker met stokbrood.