
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsmerguez Lamsmerguez | 500 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Sperziebonen Sperziebonen | 300 g g | |
Wortelen
Wortel (in schijfjes) | 60 g g | |
Gepelde tomaten Gepelde tomaten | 800 g g | |
Ketchup Ketchup | 4 el el | |
Suiker Suiker | 2 el el | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZomerse stoofschotel met lamsmerguez
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak de worstjes goudbruin.
- Verwarm opnieuw olijfolie in een diepe pan en bak de ui met de look glazig. Voeg de wortelen, boontjes, tomaten, ketchup en suiker toe en breng aan de kook. Laat 15 minuten op laag vuur sudderen.
- Voeg de worstjes toe en laat 5 minuten verder koken. Kruid met peper en zout en werk af met de peterselie. Lekker met stokbrood.