
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippenborsthaasjes Kippenborsthaasje | 400 g g | ||
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 2 | ||
Aardappelen Aardappel | 4 | ||
Tapenade naar keuze
Tapenade naar keuze (van zongedroogde tomaten) | 2 el el | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 10 | ||
Gele paprika's
Gele paprika (in reepjes) | 1 | ||
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | 2 el el | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZomerse wokschotel met kip
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de ongeschilde aardappelen in dunne plakjes.
- Verhit een scheutje olijfolie in een wokpan en bak de sjalot met de look glazig. Voeg de kippenreepjes toe en bak 2 minuten. Doe er de aardappelschijfjes bij en bak 5 minuten mee.
- Doe er de paprikareepjes en de tapenade bij en roer alles goed om. Kruid met peper, zout en cayennepeper.
- Doe er op het laatste de kerstomaten bij en schep alles voorzichtig om. Werk af met de peterselie.