De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zomerse, zuiderse pastasalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pasta Pasta800 g g
Feta Feta200 g g
Aubergines Aubergine1
Rode paprika's Rode paprika1
Sjalotten Sjalot1
Platte peterselie Platte peterselie
Bieslook Bieslook
Citroensap Citroensap
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Zeezout Zeezout
Peper Peper

Zomerse, zuiderse pastasalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(25)

Bereiding

  1. Snijd de aubergine in fijne plakken en besprenkel met de olijfolie.
  2. Verwarm een grillpan en grill er de plakken aubergine in. Kruid met peper en zout.
  3. Snijd reepjes van de paprika en grill kort.
  4. Kook de pasta beetgaar gedurende ca. 3 minuten. Spoel kort onder stromend water en meng met de olijfolie.
  5. Snijd de gereinigde sjalot flinterdun en de feta in gelijke blokjes.
  6. Maak een mooie pastasalade met de verschillende ingrediënten, besprenkel met wat citroensap en werk af met de platte peterselie en bieslook.

TIP: Lekker als vegetarische salade of een mooie side-dish bij al je BBQ-gerechten.