
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pasta Pasta | 800 g g | ||
Feta Feta | 200 g g | ||
Aubergines Aubergine | 1 | ||
Rode paprika's Rode paprika | 1 | ||
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Platte peterselie Platte peterselie | |||
Bieslook Bieslook | |||
Citroensap Citroensap | |||
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | ||
Zeezout Zeezout | |||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZomerse, zuiderse pastasalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de aubergine in fijne plakken en besprenkel met de olijfolie.
- Verwarm een grillpan en grill er de plakken aubergine in. Kruid met peper en zout.
- Snijd reepjes van de paprika en grill kort.
- Kook de pasta beetgaar gedurende ca. 3 minuten. Spoel kort onder stromend water en meng met de olijfolie.
- Snijd de gereinigde sjalot flinterdun en de feta in gelijke blokjes.
- Maak een mooie pastasalade met de verschillende ingrediënten, besprenkel met wat citroensap en werk af met de platte peterselie en bieslook.
TIP: Lekker als vegetarische salade of een mooie side-dish bij al je BBQ-gerechten.