
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pasta Pasta | 800 g g | |
Feta Feta | 200 g g | |
Aubergines Aubergine | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Platte peterselie Platte peterselie | ||
Bieslook Bieslook | ||
Citroensap Citroensap | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Zeezout Zeezout | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZomerse, zuiderse pastasalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de aubergine in fijne plakken en besprenkel met de olijfolie.
- Verwarm een grillpan en grill er de plakken aubergine in. Kruid met peper en zout.
- Snijd reepjes van de paprika en grill kort.
- Kook de pasta beetgaar gedurende ca. 3 minuten. Spoel kort onder stromend water en meng met de olijfolie.
- Snijd de gereinigde sjalot flinterdun en de feta in gelijke blokjes.
- Maak een mooie pastasalade met de verschillende ingrediënten, besprenkel met wat citroensap en werk af met de platte peterselie en bieslook.
TIP: Lekker als vegetarische salade of een mooie side-dish bij al je BBQ-gerechten.